TAG: Sweater weather ♡

De temperaturen veranderen, de blaadjes vallen van de bomen en het liefst blijf je de hele dag lekker in je bed liggen. De herfst komt er aan en daarom leek het me leuk om de vragen van deze herfstige TAG te beantwoorden. Er zijn meerdere varianten van de ‘Sweater Weather TAG’. Ik heb de vragen die mij het meest aanspraken bij elkaar gezocht!

yankee candle 1. Wat is je favoriete geurkaars? Dat is de ‘Coconut & Vanilla Cream scented candle 28 hours’ van de Primark. Deze geur is zacht en dus niet al te sterk aanwezig. De geur-kaarsen van Yankee Candle zijn ook echt heerlijk! Mijn favoriet is de Cinnamon Stick! Hij ruikt zoet en kruidig en doet me heel erg denken aan de herfst.

2. Koffie, thee of warm chocolademelk? Dit is een lastige keuze! Het is namelijk zo dat ik in de ochtend het liefst koffie drink en gedurende de rest van de dag liever thee. Warme chocolademelk drink ik niet meer zo vaak eigenlijk. Vroeger dronk ik dit altijd bij mijn opa en oma en heel soms, als ik daar ben, kom ik weer in de verleiding omdat die van oma toch echt wel hééél lekker is!

3. Verander je van make-up-routine voor dit seizoen? Nee, niet echt. Hoewel ik in de zomer toch liever niet al te veel make-up draag, kan je nu weer helemaal los gaan! Ik draag misschien iets meer? Ik doe er wel wat meer moeite voor met bijvoorbeeld een winged-eyeliner en/of donkere lipstick. 4. Wat is je favoriete typische herfst maaltijd? Ik kan zo snel maar één gerecht bedenken en dat is pompoensoep! Verder maak ik als ontbijt graag de bekende banaan+ei pannenkoekjes met een toppings zoals kaneel en fruit.

5. Hoedjes of sjaals? Sjaals! Mijn kast hangt er he-le-maal vol mee. Ik draag ook wel graag mutsen of beanies maar als ik zou moeten kiezen ga ik toch echt voor een sjaal. 7. Wat vind je een must-have herfst nagellak? Bordeaux rood! Dat vind ik toch wel echt een typische herfst kleur. Maakt het echt uit welke kleur nagellak je draagt in welk seizoen? 🙂

8. Wat is je favoriete herfst parfum? Ange ou demon van Givenchy en de Musk geur van de Body shop.

9. Skinny jeans of leggings? hmm, een combinatie? Als ik de hele dag thuis blijf draag ik het liefst leggings aangezien deze een stuk comfortabeler zijn. Wanneer ik naar school ga draag ik toch liever jeans omdat ik deze leuker/mooier vind en vaak ook warmer! 10. Laarzen of Uggs? Uggs, wat is dat? nee grapje, ik heb deze de afgelopen jaren in de winter heel veel gedragen maar ben er nu wel een beetje klaar mee. Ondanks dat ze heerlijk warm en comfortabel zijn, vind ik ze toch echt steeds lelijker worden! Ik ben nu op zoek naar leren veter boots, het liefst zwart. Ik heb er al een aantal gezien maar heb nog geen keuze kunnen maken.

11. Wat is jouw #1 herinnering aan de herfst? Vroeger ging ik vaak met mijn moeder het bos in om te wandelen, op zoek naar mooie bladeren, paddestoelen, dennenappels en beukennootjes. De beukennootjes gebruikte we dan om koekjes van te maken. Wat ik ook leuk vond is dat we op de basisschool leerden hoe dat we spinnen konden namaken met kastanjes.

12. Heb je een nummer dat je in de herfst-stemming brengt? Er zijn er meerdere, deze staan in de ‘Your favorite Coffeehouse’ afspeellijst op Spotify. Voorbeelden hier van zijn: Daniela Andrade – Crazy in love, Ernie Halter – Black coffee in bed en Jack Johnson – banana pancakes.

13. Hoe is het weer, waar je woont? Het is hier nu nog redelijk warm maar daar gaat de komende dagen verandering in komen. Zeker ‘s nachts merk je dat het al  heel wat afgekoeld is. Het weer hier zal waarschijnlijk wel vergelijkbaar zijn met het weer in Nederland.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie ook de vragen beantwoorden! 
Lots of love,
 
Mila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s