Christmas series! ❄

Hi guys!

Het is alweer bijna December. Deze maand is voorbij gevlogen en heeft mij veel inspiratie gebracht voor mijn site. Ik ga in de maand December elke week minimaal een video uploaden voor een Christmas serie. Wat ik precies zal uploaden is nog een verassing. Verder zal ik natuurlijk ook geschreven artikelen posten.

Kerst hier in London is een hele grote happening, en wordt uitgebreid gevierd. De straten en winkels zijn op en top in kerst stijl versierd, de gezelligheid straalt er van af! Ik kijk er dus enorm naar uit om mijn kerstinkopen te gaan doen.

Dit jaar zullen de kerstdagen nog iets specialer zijn dan normaal omdat ik mijn familie en vrienden weer zie na een lange tijd. En pff wat heb ik ze gemist! Nog maar twee maanden en dan verhuis ik terug naar Nederland. De tijd hier heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en was echt geweldig. Toch ben ik ook wel blij als ik weer thuis ben.

Kortom, December word een heerlijke maand! Met kerstmis , mijn familie en vrienden is dit misschien wel de leukste tijd van het jaar! Hopen dat het ook nog gaat sneeuwen ❄

Mocht je nog leuke ideeën en initiatieven hebben laat me deze vooral weten!

Lots of love,

Mila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s