Hotspot in Tilburg: Villa Pastorie ♡

Afgelopen week was de eerste Fieldtrip van mijn studie International Lifestyle studies. Aan het einde van de dag zijn wij met de groep neergestreken op het terras bij Villa Pastorie, ik was direct enthousiast over het concept!

Het is echt een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.
Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om.

De kamers van Villa Pastorie zijn heel bijzonder. Elke kamer is verbonden met een thema dat begint met de letter “B” zoals; Bad & Boek, Blad & Borduur en  Bloem & Balkon. Hier een aantal sfeerbeelden…

boot-en-buitenkijken-1024x377 samengesteld-1024x377Toen ik hier binnen kwam voelde het direct als thuis. Er hangt een relaxte sfeer en het is ontzettend leuk ingericht! De eigenaar vertelde dat er goed nagedacht is over het concept van Villa Pastorie.

Zeker even langs gaan dus! of check de website http://www.villapastorie.nl

Liefs,

Mila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s