TAG: Create it your way!

Toen ik deze TAG zag bij Teske, was ik meteen enthousiast! Ik heb zo veel ideeën en deze wil ik graag met jullie delen. Honestly, ik zou urenlang kunnen fantaseren over dit soort onderwerpen maar ik zal het kort houden. Het zou leuk zijn als ik jullie antwoorden ook mag lezen, laat deze achter in de comments.

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Ik denk meteen aan kokos met een kruidige combinatie zoals musk. Wat me ook echt heerlijk lijkt in een kaars is de geur van de Pumpkin Spice latte (dit is een koffie van de Starbucks met zoals de naam al zegt; pompoen en kruiden die in de buurt komen van speculaaskruiden). Dit ruikt licht zoet, kruidig en ver weg ruik je de koffie. yumm! Ik denk dat ik er maar een ga halen hihi.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Een nagellak wit als sneeuw, die in een laag dekt. Het liefst met een matte finish. Ik vind dit er zo cute en clean uitzien zeker in combinatie met de juiste sieraden en outfit. 

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Ik ga voor een product voor je haar dat je er in sprayt en je haar direct perfect gestyled is. Dit moet dan ook wel de hele dag perfect blijven zitten zonder dat je haar een bepaalde structuur krijgt en vies aanvoelt. Bijvoorbeeld wanneer je er te veel haarlak in sprayt, bah!  

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Ik ga voor een romantische thriller. Een met heel veel complotten, roddels, geheimen en dubbele persoonlijkheden. Er zullen meerdere verhaallijnen zijn die uiteindelijk bij elkaar komen.
Ik geniet van het lezen van zulke boeken en word er helemaal in meegezogen. Alsof je in dezelfde wereld leeft als de personages. Als ik eenmaal begin met lezen kan ik meestal niet meer stoppen.

Als je een film zou mogen maken, wie zouden er dan in spelen en waar zou het over gaan?

Dit zou een verfilming zijn van mijn boek. De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Watson, Mila Kunis, Julia Roberts, Ryan Gosling, Channing Tatum en Ed Westwick. Dat zou een interessante combinatie zijn haha! Wie wilt deze film nou niet zien? 

CT

Als je een winkel zou beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Er zijn twee opties. Of het word een lifestyle winkel, knus ingericht met home artikelen, boeken zoals die van de Urban Outfitters, Mokken en kussentjes met leuke prints. De andere optie is een moderne winkel met high-tech systemen, strak interieur en veel licht. De artikelen kan je opzoeken op een ipad met catalogus en digitale paspop die je kunt aanpassen aan jouw figuur en stijl. 

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Hier hoef ik niet lang over na te denken! Ik zou heel blij zijn met een robot die alle (vervelende) huishoudelijke taken over neemt zoals afwassen, schoonmaken en opruimen. Dit zou echt ideaal zijn voor mij aangezien ik altijd uitstel tot het moment dat het echt moet gebeuren. De mensen die mij goed kennen zullen dit wel herkennen toch? 

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Ik wacht al heel lang op een app die wanneer je een foto van iemand maakt, deze je precies kan vertellen wie het is, wat diegene voor kleding draagt en waar het vandaan komt. Ken je die momenten dat je op straat loopt en je je al 10 minuten afvraagt waar de persoon die voor je loopt zijn of haar schoenen heeft gekocht maar je het liever niet wilt vragen, ik wel. Anyway, het zou wel een ingewikkeld proces zijn om deze app te ontwikkelen denk ik.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?

Hier kan ik maar één goed antwoord op geven en dat is dat je dat beter niet kunt doen. Dieren die gefokt worden hebben meestal geen goed leven en gaan eerder dood omdat ze niet zo zijn zoals je natuur het bedoeld heeft. 

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Het zou goed zijn als er op school meer geleerd word over de dingen waar je op die leeftijd tegen aanloopt. En dan heb ik het niet over de pubertijd maar meer over gebeurtenissen die grote impact kunnen hebben op het leven van een student. Dingen zoals je thuissituatie, relaties, zelfvertrouwen en het communiceren daarover. Er zijn natuurlijk wel persoonlijke coaches en dergelijke op scholen maar die worden vaak alleen ingezet bij één op één gesprekken nadat er geconstateerd word dat er al een probleem is. 

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Een combinatie van mango, mint en kokos lijkt me wel wat. En dan wel van vers fruit natuurlijk! Het fruitige van de mango, het frisse van de mint en de nasmaak van kokos, yummiee. Als je weet waar dit ik dit kan krijgen, let me know!! 

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

Ik ben echt helemaal weg van groene thee, zowel warm als koud. De combinatie van groene thee met vanille of, again, kokos zou echt DE uitvinding van het jaar zijn. Nu we het toch over drankjes hebben, de combinatie van citroen, mint en ananas klinkt ook heel lekker. En dan het liefst met een substantie zo dun als water, als ik het dan toch al voor het zeggen heb.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Ik zou graag de emoticons terug willen van het vroegere ‘Hyves’ of MSN haha! Er is niet echt een specifieke Emoji zie ik graag zou willen hebben maar het zou leuk zijn als ze werkelijk konden bewegen. HAHAHA ik herinner me er nu een die zo aan het lachen was en met een hand op de grond sloeg, deze heb ik heel vaak gebruikt. Deze zag er ongeveer zo uit: _O_. Of die ene die zijn wenkbrauwen snel achter elkaar optrekt en erbij lacht. ik had hem onder de sneltoets: ^^

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Mijn droomhuis zou enorm groot zijn, aan de ene kant strand en aan de andere kant een grote stad. Een penthouse met een dakterras op een enorm gebouw met een infinity pool. Het lijkt me echt super om mijn eigen huis te kunnen ontwerpen en inrichten. Het is jammer dat ik nu maar tijdelijk in het huis woon waar ik nu woon maar anders had ik het al compleet opnieuw ingericht. Zoiets als op onderstaande foto lijkt me wel wat. De locatie van dit huis zal ergens aan de kust van Amerika zijn, Los Angeles mischien?

Dreamhouses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s