Pre-Fall Lookbook 2014

Vandaag laat ik jullie een aantal outfits zien om je te inspireren voor de zogeheten ‘pre-fall’ periode, wat inhoudt dat het net geen zomer meer is en ook net geen herfst. Het zit er een beetje er tussenin, net zoals het weer en de temperaturen. Voor deze foto’s ben ik Camden Town ingegaan. 

School2

De eerste outfit is geïnspireerd op het traditionele schooluniform in Engeland. Ik vind het een leuke combinatie van meisjesachtig maar toch stoer. De blouse die ik draag komt van de H&M, net zoals het rokje, panty en de schoenen. De trui heb ik op de ‘Camden Lock Market’ gekocht.

School1

Voor vele jongeren is Camden nu dé place to be in de Britse hoofdstad ‘London’. Duizenden mensen komen naar Camden Town, vooral tijdens de weekends, soms slechts om de sfeer te proeven, iets te drinken in een van de vele trendy bars, of om te genieten van de optredens van straatmuzikanten en andere performers.

School3Street4

De Tweede outfit is geschikt voor de dagen waarop het te warm is om al een trui te dragen. Mijn sjaal is van ‘New Look’.

Street3 Street2 Street1 Park3

Voor de derde en alweer de laatste outfit heb ik gekozen voor een basic t-shirt in combinatie met een geruite blouse. Dit is ideaal voor deze tijd van het jaar. Ik vind het een leuke twist om de blouse om mijn middel te knopen, die zie je de laatste tijd steeds meer. Je kunt deze natuurlijk ook ‘gewoon’ dragen.

Park2 Park1

Wat zijn jullie favoriete outfits voor deze tijd van het jaar? Laat het achter in de comments!

Love,

Mila

2 thoughts on “Pre-Fall Lookbook 2014

  1. Wauw super leuke outfits! Vooral de sjaal vind ik echt fantastisch, naar zo een ben ik zelf ook nog op zoek. Dat wordt dus even bij de New Look kijken:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s