Interieur goals!

Afgelopen zondag zijn Tara en ik naar ‘Harrods’ geweest (hét grootste warenhuis van London). Harrods heeft echt een enorm groot assortiment. Wat ons het meest aansprak was de interieur afdeling. Daarom dat ik met jullie graag een aantal van deze prachtig ingerichte kamers deel.  mijn ideaal
Als eerste mijn favoriete stijl, modern en minimalistisch. Ik hou van de verschillende vormen en industriële accenten. Verder zie je veel zwart/wit contrasten en schaduwen. I love it!
modern
Als tweede ben ik ook een grote liefhebber van het verwerken van natuurelementen in je interieur. Hoe leuk zijn die planten verwerkt in de boekenkast (foto rechtsboven)? Een combinatie van het minimalistische van de eerste selectie en dit kan ik ook wel waarderen.
nature's cozy
Wat je tegenwoordig heel veel ziet is hout wat terugkomt door het hele huis in dezelfde kleur en soort. Je moet er van houden maar als je het goed combineert kan het zeker heel mooi zijn. Ik vind bijvoorbeeld de lampen op onderstaande foto er heel leuk bij staan!
wood
Ik kan echt niet wachten totdat ik mijn eigen huis mag inrichten! Het lijkt me ontzettend leuk om alles in te gaan kopen en vervolgens helemaal naar mijn eigen smaak in te richten.

Wat is jouw favoriete interieur stijl? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s