10 favoriete youtubers 

Vandaag wil ik graag 10 van mijn favoriete YouTubers/YouTubekanalen met jullie delen. Ik heb ze in willekeurige volgorde opgeschreven.

1. Mascha Beautygloss/ Vloggloss

Mascha is de reden dat ik ooit terecht ben gekomen op YouTube. Vanaf 2009 volg ik haar zowel op haar blog http://www.beautygloss.nl als op YouTube. Ze maakt voornamelijk video’s en artikelen over beauty. Sinds kort heeft ze een tweede kanaal genaamd Vloggloss waarop ze elke dag een vlog plaatst van haar dagelijks leven.

2. Teske de Schepper

Teske is iemand waarin ik mezelf terug zie en dat is leuk om te zien. Ze heeft een blog over lifestyle, beauty en meer. Op YouTube zie je bijvoorbeeld haar make-up routine maar ook challenges en vlogs met geitjes. So cute! 🙂

3. Rutger aka furtjuh

Elke Donderdag, fursday, verschijnt er een nieuwe video op zijn kanaal. Dit kan een challenge zijn met een andere YouTuber, een parody maar ook een persoonlijke tag.

4. StukTV

Giel, Thomas en Stefan zijn samen StukTV. Ze maken video’s van challenges die de kijker mag verzinnen. Echt hilarisch! Ze gaan wel eens overnachten in een dierentuin, zwembad of een verlaten huis of rijden met minibikes door de bouwmarkt.

5. Zoella

Mijn Engelse favoriet is Zoë. Heel enthousiast deelt zij haar dagelijks leven d.m.v vlogs. Haar kanaal gaat voornamelijk over beauty. Haar vriend Alfie heeft ook een kanaal. Ze maken echt de leukste video’s samen.

6 Breelovesbeauty

I am seriously obsessed with this person. Bree is een grote inspiratie als het gaat om gezond leven en motivatie. Dagelijkse vlogs, dieet tips en inspirerende video’s in de sfeer van het leven in California.

7 Evelina Berry

Evelina is echt een fashion icon. Ik ken haar in eerste instantie van haar blog. De video’s zitten altijd goed in elkaar en zijn dan ook heel mooi geëdit. Niet alleen is dit een van de redenen dat ik haar volg. Haar stijl is echt heel heel erg aanstekelijk.

8. Foodgloss

Voor nieuwe recepten kijk ik altijd even bij Frances van Foodgloss. Foodgloss is een samenwerking met Beautygloss. De meest eenvoudige maar ook heerlijke recepten vind je terug. Ze heeft ooit een video gemaakt over zoete aardappel frietjes, ik kan nu echt niet meer leven zonder!

9. Diana disfordazzle

Altijd als ik naar haar video’s kijk denk ik; ‘Ik wil echt vrienden worden met haar!’ Ze heeft een aanstekelijke lach en een vergelijkbare kledingstijl. Ik vind haar vooral ook leuk omdat ze qua persoonlijkheid toch heel anders is als de meeste beauty bloggers.

10. Tone it up
Last but not least, tone it up! karena en katrina zijn twee dames uit zuid Amerika, en ze maken sportvideo’s. Als je niet weet wat voor sport iets voor jou is, kijk is op dit kanaal. Het leuke is dat alles gewoon in de woonkamer kan en je bijna niks nodig hebt.

http://youtu.be/b-5WWtFJ3CA

http://youtu.be/Fyk8CQLcsUI

http://youtu.be/Ur69BF-hebM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s