OOTD: ‘Heisenberg meets Tartan’

Met het zonnetje die nog heel even door de wolkjes heen scheen besloot ik de deur uit te gaan in deze leuke maar simpele outfit. Vandaag draag ik mijn nieuwe Tartan blouse in combinatie met stoere bikerboots en dit awesome Breaking bad T-shirt.
 
1
4
De blouse (H&M) is gemaakt van 100% katoen en daarom heerlijk zacht en comfortabel. Mijn T-shirt komt van de Primark en heeft een bedrukking van ‘Heisenberg’ (personage uit de serie ‘Breaking Bad’). Het is weer is wat anders dan mijn altijd maar zwarte en donkere kledingkeuze, and I like it.  5

3
De boots die ik draag komen ook van de Primark en zijn van binnen gevoerd met wol. Ze zitten echt goddelijk! Mijn jeans heb ik gekocht bij H&M en deze is high-waisted. 2
Mijn gouden ring is van ‘John and Pearl’ 

6
love, 

Mila

3 thoughts on “OOTD: ‘Heisenberg meets Tartan’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s