Update: Christmas series!

In mijn laatste post vertelde ik dat ik iedere week een video zou gaan uploaden deze maand. Het is helaas zo dat de oplader van mijn laptop niet meer werkt en er een nieuwe onderweg is. Ik baal er ontzettend van dat ik nu eigenlijk niks kan doen en er dus ook niks online komt. Toch wil ik vandaag wel graag even een aantal mededelingen doen.

Ten eerste staan er al twee video’s klaar en deze zullen deze week (hoop ik) alsnog online komen!
Verder heb ik voor deze week wel al een artikel geschreven op mijn telefoon. De foto’s zullen minder kwaliteit hebben maar ik hoop dat jullie dat begrijpen.
Tot slot wil ik graag van jullie weten wat je graag zou willen zien of wat je interessant vind om te lezen zodat ik daar iets mee kan doen!
Alvast bedankt voor je begrip.

Love,

Mila

IMG_0462.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s