Review: Kiko Make-up Milano 612

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete nieuwe lipstick van Kiko. Seriously, I am in love! De kleur kan je beschrijven als een ‘My own lips but better’ kleur. Hij is matte en geschikt voor zowel overdag als bij een avondje uit.

IMG_0267.JPG

IMG_0259.JPG

IMG_0258.JPG

IMG_0260.JPG

IMG_0272.JPG

IMG_0257.JPG

IMG_0405-0.JPG

De lipstick is creamy maar toch matte en droogt mijn lippen niet uit. Hij blijft zo ongeveer 2 tot 3 uur zitten wanneer je niet eet tussendoor. IMG_0578.JPGOp de laatste twee foto’s zie je hoe dat hij eruit ziet op mijn lippen. Meestal draag ik mijn lipstick normaal maar soms vind ik het ook leuk om te spelen met de populaire ‘Kylie Jenner lip’.

Sorry dat het de afgelopen dagen zo stil is op m’n blog. Meer hier over kun je lezen in mijn vorige post.

Love,
Moi x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s