Mijn work-out!

Na heel veel jaren op zoek te zijn geweest naar de juiste sport voor mij, ben ik er eindelijk achter! Voordat ik naar London verhuisde ging ik minimaal twee keer per week naar de sportschool en volgde ik verschillende groepslessen. Dit kan nu helaas niet en dus ben ik op zoek gegaan naar alternatieven.
Op youtube staan enorm veel video’s met verschillende trainingen waar je geen attributen voor nodig hebt. Ik heb inmiddels mijn ultieme work-out samengesteld met een aantal video’s. Deze trainingen doe ik meestal om de dag, gewoon in de woonkamer. Het enige dat je nodig hebt is de juiste outfit en een handdoek.

Als eerste een video van ‘Tone it up’. Misschien kennen jullie ze wel? 

Tone it up is opgericht door Karena en Katrina, beide personal trainers en lifestyle coaches met de juiste visie op gezondheid en beweging. Op de website vind je trainingsschema’s, voedingsplannen en motiverende artikelen.

Vervolgens ga ik verder met deze video.

Voor meer info ga naar: http://www.toneitup.com

Tot dan sluit ik meestal af met twee onderdelen van de ‘Les Mills Bodypump’. In de onderstaande video moet je even doorspoelen naar 51:10. Dit is echt een heerlijke buikspieroefening! In de video volgt gelijk daarna de cooling down.

Wanneer ik klaar ben doe ik soms nog een stretch oefening of yoga.
Hier nog een suggestie:

Vandaag over een week vertrek ik weer naar Nederland! Dit betekent dat ik me weer ga inschrijven bij mijn sportschool en daar de ‘Bodypump’ lessen ga volgen. Dit is toch wel mijn favoriet en het geeft zoveel energie! Ik zou zeggen ga zeker eens kijken bij een sportschool in de buurt die deze les aanbied.

Train like an athlete,
Eat like a nutritionist,
Sleep like a baby,
Win like a champion.
workout 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s