Hotspot in Tilburg: Lunchcafé Nieuwland!

Een heerlijke koffie met ambachtelijk stuk taart, een relaxt ontbijtje of een lekkere lunch in de meest knusse en bijzondere buurt in Tilburg? Dan ben je bij Lunchcafé Nieuwland aan het juiste adres. 
Met liefde en aandacht worden bij Nieuwland de verrukkelijkste lekkernijen bereid met o.a. olijfolie van eigen oogst. En dat terwijl je geniet in lichte, huiselijke sfeer waarin je unieke details blijft ontdekken; industriële lampen uit oude Franse fabrieken, een stoere apothekerskast met leuke spullen erin, originele wanddecoraties en een landelijke vaas waarin veld bloemen staan. (www.lunchcafenieuwland.nl, 2015)

Niets is minder waar. Café Nieuwland is van wat ik tot nu toe heb gezien het meest knusse café in Tilburg. Ik kwam binnen en werd warm ontvangen door een van de barista’s, er werd iets te drinken ingeschonken terwijl ik de relaxte sfeer in me opnam.


Alles wat je kunt vinden op de menukaart is dagvers en zelf gemaakt. Dit vind ik een leuke bijkomstigheid. Ik hou er van verse en eerlijke producten te eten en drinken. Ook belangrijk om te vermelden, de koffie is echt verrukkelijk!

Het is een geschikte plek om eventueel zelfstandig te werken als student of om bijvoorbeeld sollicitatie gesprekken te houden. Je krijgt toch snel het gevoel van een gezellige huiskamer. 
De locatie van het café is echt top. Het ligt aan het Radiopleintje, wat echt de ultieme plek is om zowel zomers op het terras te zitten of te kijken naar alle winkelende mensen die voorbij komen.

Ik kan deze hotspot zeker aanraden, dus ga snel even langs en geniet!

Lunchcafé Nieuwland
Nieuwlandstraat 66, 5038 SP Tilburg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s