Pumpkin carving ideas

Hi guys,

Gisteravond kwam ik op het idee om een pompoen te gaan versieren. Ik vind het maar een raar en lomp woord eigenlijk, Pompoen. Dit heb ik vaker met Nederlandse woorden, in het Engels klinkt het toch veel leuker en lekkerder?

Ik was geïnspireerd door de vele videos op YouTube over Halloween en het versieren van je huis in dit thema. Op Pinterest ben ik op zoek gegaan naar leuke ideeën en besloot ik om een combinatie te maken van een aantal mooie beelden. Hier zijn een paar gezellige pompoenen die ik voorbij zag komen.

En het resultaat….

        

See you next time,

xoxo

Mila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s